MANİSA / SARUHANLI - Yedi Eylül İlkokulu

Etiket Sonuçları: Saruhanlı

Ock

Yedi Eylül Teknofest Takımını oluşturdu.Takım öğrencileri Saruhanlı Anadolu Lisesi konferans salonunda eknofest 2024 bilgilendirme toplantısına katıldı.

Şbt

eTwinning 11.  Ulusal Konferansı 1-19 Şubat 2022 tarihinde Antalya'da yapılacaktır.2020 2021 yıllarında Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmenler içerisinden puan sıralamasına göre belirlenen ilk 200 öğretmenin katılması beklenmektedir.Bu kapsamda odül alan okulumuz öğretmeni Süleyman MEMİŞ konferansa davet edilmiştir.

ERASMUS+ Akreditasyon konsorsiyum üyeliği başvurumuz kabul oldu.

Öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını uzaktan kutladı.

Anasınıfı Öğrencilerimizden Saruhanlı KENDİNYAP Atölyesi Ziyareti

Bir Masal Bin Hayal projesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

İstiklal Marşı'nın kabulünün üzerinden 100 yıl geçti

Eyl

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından yürütülen "Çevre İçin Bir İyilik Olsun" etwinning projesi kalite etiket ödülü aldı.

Ock

18 mart Çanakkale Mobil Müzesi okulumuzdaydı.Öğrencilerimiz müzeyi  gezdiler.Müzenin ilgilerini çektiğini ve çok beğendiklerini söylediler.