Etiket Sonuçları: Yedi Eylül

Yedi Eylül Teknofest Takımını oluşturdu.Takım öğrencileri Saruhanlı Anadolu Lisesi konferans salonunda eknofest 2024 bilgilendirme toplantısına katıldı.

Okulumuz öğretmen veöğrencileri Şehit Uzman Onbaşı Hamza Dede'in ailesi ziyaret edildi.

8 Mart Kadınlar Günü Kutlu olsun.

Şbt

eTwinning 11.  Ulusal Konferansı 1-19 Şubat 2022 tarihinde Antalya'da yapılacaktır.2020 2021 yıllarında Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmenler içerisinden puan sıralamasına göre belirlenen ilk 200 öğretmenin katılması beklenmektedir.Bu kapsamda odül alan okulumuz öğretmeni Süleyman MEMİŞ konferansa davet edilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz bahçesinde kutlandı.Cumhuriyet Bayramının çoşkusu ve sevinci iki yıl aradan sonra yapılan etkinlikle tüm öğrencilerimiz tarafından hissedildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilereimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mız Kutlu olsun.

Ağu

Okulumuzda Telafide Bende Varım Etkinlikleri Kapsamında açılan robotik kodlama kursuna katılan öğrencilerimize kurs katılım belgeleri dağıtıldı

Tem

Okulumuzda Telafide Bende Varım Etkinlikleri farklı branşlarda devam etmekte Öğrenciler yoğun bir katılımla faaliyetlerimize ilgi gödtermekte.

ERASMUS+ Akreditasyon konsorsiyum üyeliği başvurumuz kabul oldu.

Öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını uzaktan kutladı.

Anasınıfı Öğrencilerimizden Saruhanlı KENDİNYAP Atölyesi Ziyareti

Bir Masal Bin Hayal projesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Eyl

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından yürütülen "Çevre İçin Bir İyilik Olsun" etwinning projesi kalite etiket ödülü aldı.

Çevre İçin Bir İyilik Olsun etwining projemizde öğrencilerimiz pil topladı, yenilenebilir enerjilere  ve geri dönüşümle ilgili pano hazırladılar.Ayrıca Küresel ısınma ile ilgili sunum hazırladılar, okul bahçesine çiçek ektiler.  Projeye destek veren bütün öğrenci  veli ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

18 mart Çanakkale Mobil Müzesi okulumuzdaydı.Öğrencilerimiz müzeyi  gezdiler.Müzenin ilgilerini çektiğini ve çok beğendiklerini söylediler.

"Hacivat İle Karagöz" Gösterisini okulumuz öğrencileri ilgi ile izledi.

Ekm

Yedi Eylül İlkokulu öğrencileri , i29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinliklerine çoşku ile katıldı.

Ekm

Yedi Eylül İlkokulu Öğrencileri Code Week Haftası Etkinliklerine katıldı.Katılan öğrencilerimize ve okulumuza katılım sertifikaları verildi.

Ekm

Okulumuz atık pil projesi haberleri .