18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'Nİ COŞKUYLA KUTLADIK

SARUHANLI YEDİ EYLÜL İLKOKULU

ÇEKYA PRAG' TA İŞ BAŞI GÖZLEM HAREKETLİLİĞİNDE

OKULUMUZ TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE FİDAN DİKİMİ YAPILMIŞTIR.

OKULUMUZDA KAN BAĞIŞLAMA BİLİNCİ OLUŞTURMAK ADINA OKUL MÜDÜRÜMÜZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMLARIYLA KIZILAY KAN DOSTUM KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR. OKULUMUZA GELEN KIZILAY ARACINA İLGİ YOĞUN OLMUŞ VE BAĞIŞÇI SAYISI BEKLENTİLERİMİZİN ÜZERİNE ÇIKMIŞTIR. BU DURUM KARŞISINDA KIZILAY EGE KOORDİNATÖRLÜĞÜ, OKUL MÜDÜRÜMÜZ BARIŞ KARATAŞ'A TEŞEKKÜR PLAKETİ VEREREK BİZLERİ ONURLANDIRMIŞLARDIR.. AYRICA VELİLERİNİ KAN BAĞIŞI KONUSUNDA ELİNDEN GELDİĞİNCE İKNA ETMEYE DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZE DE MADALYA TÖRENİ DÜZENLENMİŞ, ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYALARI SINIF ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.  BU SÜREÇTE BİZLERE YARDIMCI OLAN OLMAYAN TÜM PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDER, SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VELİ VE ÖĞRETMENLERİ, KURUMUMUZA GELEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞINDA BULUNMUŞLARDIR. KATILIM GÖSTEREN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN KATILIMI İLE KUTLANMIŞTIR.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 99. YIL DÖNÜMÜ, ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖSTERİLERİ, ÖĞRETMENLERİMİZİN KOORDİNESİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE KUTLANMIŞTIR..

Haz

Okul badminton takımımız Manisa il Şampiyonu oldu.

Haz

Okulumuzda satranç turnuvası düzenlendi. Okulumuz öğretmeni Türksen Banu Koz Serbest tarafından yılboyu yürütülen satranç çalışmaları sonucunda düzenlenen turnuva sonucu dereceye girenlere ve katılımcılara madalya verildi.

Haz

Mayıs ayında Su Kaşifi Ayın Okulu, Manisa 'dan Saruhanlı Yedi Eylül İlkokulu oldu.

Saruhanlı Yedi Eylül İlkokulu Su Kurbağaları ekibini su kaşifi olma yolundaki çabaları, sergiledikleri takım çalışması ve üstün başarıları için kutluyoruz. Minik su kaşifleri bu başarılarıyla ayın okulu ödüllerini almaya da hak kazandılar.

SU KURBAĞALARI Su Kaşifl ekibi, yönergelere uygun olarak tamamladıkları etkinlikleri yayınladıkları yazı ve görsellerle ifade ettiler. Suyun Yolculuğu etkinliğini tüm sınıfla oynadıkları bir yarışma oyunu ile eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdiler. Aileler Görev Başında! etkinliğinde ekip, evlerde suyun tasarruflu kullanımını artırmak üzere aileleri ile pek çok etkinlik gerçekleştirdi. Su tasarrufu önlemleri tüm ailelere yaygınlaştırıldı ve etkisi çok büyük oldu. Ekibin tüm çalışmalarını görmek için tıklayın:  https://www.sukasifi.org/gorev-yonetimi/saruhanli-

Mayıs ayı boyunca yine birçok Su Kaşifi ekibi çok başarılı çalışmalarıyla dünyamızın suyunu korumaya yönelik birçok örnek uygulama hayata geçirdiler.

Tüm su kaşiflerini gösterdikleri çaba ve performansları için tebrik ediyoruz!

Emniyet ekiplerimizce okulumuzda trafik eğitimi verildi.  Emeği geçen Saruhanlı ilçe Emniyet Müdürlüğü personeli komiserimiz ve polis memurlarımıza teşekkür ederiz.

8 Mart Kadınlar Günü Kutlu olsun.

Şbt

eTwinning 11.  Ulusal Konferansı 1-19 Şubat 2022 tarihinde Antalya'da yapılacaktır.2020 2021 yıllarında Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmenler içerisinden puan sıralamasına göre belirlenen ilk 200 öğretmenin katılması beklenmektedir.Bu kapsamda odül alan okulumuz öğretmeni Süleyman MEMİŞ konferansa davet edilmiştir.

Öğretmenimiz Süleyman Memiş önderliğinde koordinasyonu sağlanan hayırsever yardımları öğrencilerimizin ihtiyacına uygun ortam oluşturulmasına vesile oldu. Hayırsever katkısıyla, özenle oluşturulan okul kütüphanemiz açıldı.okul kütüphanemizde öğretmenlerimiz tarafından itina ile seçilen yaklaşık 1000 adet yeni kitap alımı yapılarak, dijital dergi ve materyal üyelikleri ve ayrıca 4 adet tablet 1 adet bilgisayar kazandırıldı.