Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz bahçesinde kutlandı.Cumhuriyet Bayramının çoşkusu ve sevinci iki yıl aradan sonra yapılan etkinlikle tüm öğrencilerimiz tarafından hissedildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilereimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mız Kutlu olsun.

Ağu

Okulumuzda Telafide Bende Varım Etkinlikleri Kapsamında açılan robotik kodlama kursuna katılan öğrencilerimize kurs katılım belgeleri dağıtıldı

Tem

Okulumuzda Telafide Bende Varım Etkinlikleri farklı branşlarda devam etmekte Öğrenciler yoğun bir katılımla faaliyetlerimize ilgi gödtermekte.

Haz

Değerli öğrencilerimiz,

Tatil Arkadaşım kitabı ekte sunulmuştur. İyi çalışmalar dileriz:)

Haz

Saruhanlı Kendin Yap Atölyesi projesi kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencilerine Sanal Gerçeklik & Arttırılmış Gerçeklik Uygulamalarına yönelik bilgilendirme ve tanıtım eğitimi yapıldı.

ERASMUS+ Akreditasyon konsorsiyum üyeliği başvurumuz kabul oldu.

Öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını uzaktan kutladı.

Anasınıfı Öğrencilerimizden Saruhanlı KENDİNYAP Atölyesi Ziyareti

Bir Masal Bin Hayal projesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

İstiklal Marşı'nın kabulünün üzerinden 100 yıl geçti

"Birlikte 23 gün Tatil Etkinlikleri" çalışması yayınlanmıştır.

Yeni yılınızı kutlarız. Yedi Eylül İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri ve Sınıf Öğretmeni Pınar Atabey'e Teşekkür ederiz.

Ekm

Okulum Temiz- Veli Bilgilendirme Toplantılarımız sınıf öğretmenlerimiz tarafından küçük gruplar halinde ve geniş alanlarda yapılıyor.

Ekm

Okulum Temiz-Saruhanlı Belediyesi tarafından okulumuz iç mekanlarında dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Ayrıca kurumumuza maske ve dezenfektan da teslim edildi.Teşekkür ederiz.