TEMASSIZ OYUNLAR

Okulum Temiz Kapsamında Covid 19 un yayılmasını önleyici Öğrenci Eğitimleri

Eyl

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından yürütülen "Çevre İçin Bir İyilik Olsun" etwinning projesi kalite etiket ödülü aldı.

2020-2021 kayıtlarımız başlamıştır.

Çevre İçin Bir İyilik Olsun etwining projemizde öğrencilerimiz pil topladı, yenilenebilir enerjilere  ve geri dönüşümle ilgili pano hazırladılar.Ayrıca Küresel ısınma ile ilgili sunum hazırladılar, okul bahçesine çiçek ektiler.  Projeye destek veren bütün öğrenci  veli ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzda Müzik dinletisi.Manep  Manisasanat Projesi kapsamında, Saruhanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri müzik öğretmenleri Elçin Yalçın yönetiminde okulumuz 3 ve 4. sınıf öğrencilerine müzik dinletisi yaptılar.

18 mart Çanakkale Mobil Müzesi okulumuzdaydı.Öğrencilerimiz müzeyi  gezdiler.Müzenin ilgilerini çektiğini ve çok beğendiklerini söylediler.

"Hacivat İle Karagöz" Gösterisini okulumuz öğrencileri ilgi ile izledi.

Ekm

Yedi Eylül İlkokulu öğrencileri , i29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinliklerine çoşku ile katıldı.

Ekm

Yedi Eylül İlkokulu Öğrencileri Code Week Haftası Etkinliklerine katıldı.Katılan öğrencilerimize ve okulumuza katılım sertifikaları verildi.

Ekm

Okulumuz atık pil projesi haberleri .