18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA PROGRAMI

İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜNÜN 103. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Yedi Eylül Teknofest Takımını oluşturdu.Takım öğrencileri Saruhanlı Anadolu Lisesi konferans salonunda eknofest 2024 bilgilendirme toplantısına katıldı.

ERASMUS HAREKETLİLİLK SONRASI İLÇEMİZ DİĞER ÖĞRETMENELERİ İLE BİRLİKTE TECRÜBE AKTARIMI VE ERASMUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Okulumuz öğretmen veöğrencileri Şehit Uzman Onbaşı Hamza Dede'in ailesi ziyaret edildi.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KAPSAMINDA, GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMA YAPILMIŞ, OKULUMUZ BÜNYESİDNE ÇALIŞAN AYŞENUR SÖNMEZ' E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLMİŞ VE ÇİÇEK TAKDİM EDİLMİŞTİR. KENDİSİNE SÖZ VERİLMİŞ, ENGELLİLERİN HAYATTA KARŞILAŞTIKLARI ZORLUKLAR HAKKINDA DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞARAK  ÖĞRENCİLERİN FARKINDALIK DÜZEYLERİNİN ARTIRILMASI AMAÇLANMIŞTIR.

5 MİLYON FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA OKULUMUZ BAHÇESİNE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ, ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ' NDEN DOÇ.DR. GİZEM ÇALIBAŞI KOÇAL' IN SAĞLIKLI BESLENME KONULU SOYLEŞİSİ

Kas

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ''ANA ARI YETİŞTİRME MERKEZİ'' GEZİSİ

İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

May

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU, OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİMİZİN KOORDİNE ETTİĞİ VE VELİLERİMİZİN KATILIM GÖSTERDİĞİ YIL SONU ŞENLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle okulumuz öğrencileri Hafize Ecem TOPUZ ve Eymen ARPACI beraberlerinde okul müdürümüz Barış KARATAŞ, rehber öğretmen Hakan MURAT, sınıf öğretmeni Türksen Banu KOZ SERBEST, sınıf öğretmeni Pınar  ATABEY olmak üzere Kaymakamımız Murat ACAR'ı ziyaret ederek Kaymakamlık makamını temsili olarak devraldılar.
Kaymakam olarak bazı kurumları arayıp kamu hizmetlerinin yürütülmesi konusunda bilgi alıp gerekli talimatları veren öğrencilerimiz, kaymakamlık mesleği hakkında Kaymakam Acar’a merak ettiklerini sordular ve bir süre sohbet ettiler.
Kaymakamız Murat ACAR öğrencilerimizin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ